Työelämän muuttuessa jatkuvasti monimutkaisemmaksi, sitä arvostaa kaikkia työn arjen pieniä helpottajia.  On hienoa, että puhelimen ja etäyhteyksien kautta voi hoitaa työasioita ja kokouksia ajasta sekä paikasta riippumatta. Toisaalta verkostomainen työ ja sen mukanaan tuomat uudet ohjelmat sekä raportointijärjestelmät mutkistavat asioita. Meidän pitää olla valmiita oppimaan uutta ja muuttamaan omia työtapojamme. Yksi erityinen työn arjen hankaluuttaja, ainakin itselleni, on lukuisat salasanat ja etenkin niiden epätasainen vaihtorytmi. Oikean salasanan muistaminen joka ikiseen ohjelmaan hipoo keski-ikäisen kapasiteettini rajoja.

Vaikka etätyöt yleistyvät, moni meistä tekee edelleen myös paljon työmatkoja. Jos käytössä on yritysmatkatoimisto, onnistuu varaukset näppärästi sieltä. Toisaalta omatoiminen matkavarailukin on helppoa kehittyneiden verkkokauppojen avulla. Yksi asia liikkuvaa työtä tekevälle on kuitenkin edelleen ollut turhan monimutkaista, nimittäin taksin tilaaminen.

Usein maakuntamatkoillani joudun matkalaukkuni ruumasta odotettuani toteamaan, että nopeat söivät hitaat eli yhtään taksia ei enää ole jäljellä asemalla. Vastaavasti asiakkaan toimistosta ulos tultuani on taksin saanti takaisin lentokentälle ollutkin ihan oma ponnistuksensa. Nimittäin ihan ensin pitää kävellä tovi löytääkseen nimen kadulle jolla seisoo, ja heti perään pitää löytää jostain numero josta esim Oulussa tilataan taksi. Turhauttavia hetkiä, jotka toki ovat aina ratkenneet.

Siihen on syynsä, miksi kodin oven turvalukkoon käy nykyään sama avain kuin kotioveen. Tai kodin elektroniikka toimii yhdellä kaukosäätimellä. Tai riisin ja spagetin keittoaika on puolittunut.  Kiireiset ihmiset etsivät jatkuvasti pieniä arjen helpottajia. Samaan aikaan yritykset pyrkivät vastaamaan tarpeeseen kehittämällä uusia, aiempaa parempia tuotteita ja palveluita.

Taksi Partners helpottaa liikkuvan johdon ja asiantuntijoiden työn arkea tuomalla yrityssopimusasiakkailleen yhden tilauskanavan, josta taksin saa aina. Suomen joka kolkassa. Lisäksi palvelumme ovat räätälöitävissä yksilöllisten tarpeiden mukaan n. 3300:n perustaksin ja tila-taksin, sekä yli 200 premium-auton fleetillä. Taksimatkustaminen ei liene monellekaan se päivittäin mielessä pyörivä asia, mutta se on taatusti tärkeä yksityiskohta silloin kun työmatka iskee. Turvallinen, luotettava ja ajallaan saapuva taksi antaa hyvän potkun työpäivään.

Suosittelen keskustelua kanssamme!

Ari Kunelius
Taksi Partners Oy

Puh 040 867 7979
ari.kunelius@taksipartners.fi