fbpx

Kuriiripalvelu

Kuriiripalvelu erilaisia kirje-, tavara- ja varaosakuljetuksia varten valtakunnallisesti. Toimitus heti!

Onko sinulla tarvetta nopeille toimituksille? Ehkä sinulla on tarve saada tietty tavara liikkeelle heti samantien? Kattava lähes 4000 taksin verkostomme hoitaa tarpeesi kellon ympäri! Ulottuvillasi on valtakunnallinen kaiken kattava kuriiripalvelu: yksi toimittaja, yksi lasku, yksi hinnasto ja yksi raportointi. Kaikki samasta paikasta!

 

Ketterä, joustava, kustannustehokas

Taksi Partnersin kuriiripalvelu on tarkoitettu niin pienille yrityksille kuin suurillekin konserneille pienten esineiden, kuten asiakirjojen, kriittisten varaosien ja muiden vastaavien nopeaan toimittamiseen. Kuljetuksen tulee mahtua taksiautoon. Erotumme kilpailijoistamme ennennäkemättömällä ketteryydellämme ja valtakunnallisuudellamme. Kuljettajamme toimittaa tuotteet perille ajallaan ja saatuja ohjeita noudattaen.

  • Kyytejämme ajavat taksinvälitysyhtiöt ovat alansa arvostettuja, vastuullisia ja tunnettuja toimijoita – perusarvoihimme kuuluu palvelun korkea laatu, ystävällinen ja kielitaitovaatimukset huomioiva asiakaspalvelu sekä toiminnan ketteryys.

 

Miten Taksi Partnersin kuriiripalvelu tilataan?

  • Palvelu tilataan soittamalla ja pian tilauksen voi tehdä myös applikaation kautta.
  • Tilaus tehdään Taksi Partnersin tilauskeskukseen, soittamalla numeroon: 0100 6110.
  • Matkan pituus tarkastetaan Fonectan karttahausta ja kerrotaan kilometrimäärän taulukon €/km summalla, josta syntyy kuljetuksen hinta. Tämä hyväksytetään tilaajalla ja pyydetään tarkemmat hakuohjeet lähetyksen noutoon sekä toimitukseen.
  • Hintaan lisätään alv. 24 %.

 

Miksi juuri Taksi Partnersin kuriiripalvelu?

Taksi Partnersin laaja kuljetusverkosto on valtakunnallinen ja kuljettajamme toimittavat tuotteesi perille kellonajasta riippumatta, aina yhtä suurella ammattitaidolla ja erinomaisella palveluasenteella. Tarjoamme parhaan vaihtoehdon kuljetustarpeitasi ajatellen. Ketterä, luotettava ja erinomaisen asiakaskokemuksen tarjoava kuriiripalvelu on nyt vain puhelinsoiton päässä ja kohta saatavilla myös applikaatiostamme.

Pyydä tarjous, ota yhteyttä kuriiripalveluihin liittyen tai tutustu muihin yrityksille tarkotettuihin liikkumisratkaisuihin.