Ajatko työmatkoja omalla autolla ja etsit hikipäissäsi sieltä täältä parkkipaikkaa, kun olet liikenteessä? Istutko julkisessa liikennevälineessä läppäri sylissä ja mietit, ettet ehdi vaihtamaan kulkuvälineestä toiseen, kun liikenne seisoo? 

Stressi on nykyään liian isossa roolissa työelämässä ja sen merkitystä ei pidä vähätellä. Stressi on vahvasti läsnä myös silloin, kun yrität ehtiä paikasta toiseen sata lasissa ja kello tikittää rytmikkäästi eteenpäin. Muutos on välttämätön, jotta homma pysyy hanskassa. Pienillä teoilla voi keventää omaa työpäiväänsä ja pelata siihen ylimääräistä aikaa.

 

Paikasta toiseen siirtyessä voi selata sähköpostit tai hoitaa tärkeät puhelut.

Taksimatkustaminen on kustannustehokas tapa siirtyä paikasta toiseen, varsinkin tarjoamillamme sopimushinnoilla, jotka saat meiltä räätälöidysti. Lukuisat asiakkaamme ovat huomanneet ajopäiväkirjoja pitäessään, että taksinkäyttöratkaisumme ovat tuottaneet säästöä matkakuluissa. Taksimatkustamisessa etuna on se, että työntekijä voi matkustaessaan hoitaa valikoituja työtehtäviä, säästäen kallisarvoista aikaa tai vaihtoehtoisesti nollata hetkeksi ajatukset, ennen seuraavaa palaveria. Parkkipaikkaa etsiessä tai julkisessa liikennevälineessä tämä ei olisi mahdollista.

 

Kuljettaja löytää tien perille – ota sinä vaikka nokkaunet!

Ihan tutkitusti tiedetään, että pienet “power napit” voivat jopa pelastaa päivän. Lyhyet päiväunet tuovat apua ja hyötyä, kunhan unta ei päästä liian syväksi ja pitkäksi. Monet kaupungin sisällä ajetut taksimatkat vastaavat kestoltaan ihannepäiväunien mittaa. Mikäs sen parempaa kuin siirtyä seuraavaan palaveriin virkistyneenä ja ehkä jopa entistäkin parempien ideojen saattamana.

Meidän kauttamme voit tilata taksin luoksesi joko etukäteen tai välittömästi. Sovelluksemme avulla pystyt seuraamaan taksin tuloa reaaliaikaisesti. Kuljettajamme tietää mihin olet matkalla ja huolehtii mahdollisista matkatavaroistasi ja avaa sinulle oven. Matkan aikana ei vaihdella kuitteja tai suoriteta korttimaksua, mikä helpottaa matkantekoa. Saat olla autossa juuri niin rennosti kuin mielesi tekee.

 

Optimoi ajankäyttösi, äläkä käytä turhaa aikaa parkkipaikkojen metsästämiseen ja julkisten liikennevälineiden kanssa kikkailuun. Tarjoamme käyttöösi räätälöidyt kustannustehokkaat taksipalvelut valtakunnallisesti omalla hinnastolla, ilman ostopakkoa ja lisäkuluja.