Luova Solution kehittää työtä ja sitä tekeviä yhteisöjä ja tarjoaa työkaluja liiketoiminnan ja työilmapiirin kehittämiseen sekä ihmisten ja yhteisöjen väliseen vuorovaikutukseen. Yritys valitsi meidät kumppanikseen, jotta taksimatkustuksesta tulisi helpompi ja vaivattomampi kokemus, unohtamatta kustannustehokkaita sopimushintoja.

“Olin lähdössä matkalle ja tein etukäteen taksitilauksen. Käytin siihen palveluun kuuluvaa sovellusta, jossa on erikseen Taksi Partnersin asiakkaille yritystila ja jossa on etukäteen määritellyt sopimushinnat. Tosi kätevästi tilaus toimi ja sovellus on helppokäyttöinen. Taksin voi tilata heti tai sitten sopia haluamansa ajankohdan,” toteaa työyhteisövalmentaja ja työnohjaaja Katja Hämäläinen.

“Tarve palvelun käytölle lähti siitä, että työmatkustuksessa on mukavaa, että taksin voi tilata etukäteen ja että se tulee varmasti paikan päälle. Tämän kaiken voi tehdä helposti sovelluksen avulla ja siitä jää tieto lokiin, että auto on tilattu. Tietyt matkavälit, esimerkiksi minulla kodin ja lentokentän väli onnistuvat sopimushinnoilla ja tiedän kustannuksen etukäteen. Voin laskea sen suoraan matkakustannuksiin sellaisenaan”, Hämäläinen kertoo.

Kun kuljettaja tulee, niin hän tietää jo valmiiksi mihin olen menossa.

“On myös älyttömän kätevää, kun ei tarvitse maksaa kyydin yhteydessä. Minullakin on kaikki matkatavarat ja kapsäkit mukana, niin en kaipaa yhtään mitään ylimääräisiä toimenpiteitä tai paperikuitteja kassin pohjalle, vaan saan kuitin kätevästi itselleni sähköisesti. Kun tilaan taksin itselleni yrityssopimuksella, niin tiedän, että saan kuitin itselleni kirjanpitoa varten”, Hämäläinen toteaa.

 

Taksinkuljettaja oli todella kohtelias ja hyvin perillä laskutustavasta.

“Taksinkuljettaja avasi ovet ja oli käytökseltään todella sujuva ja asiallinen. Kun matkan määränpää oli valmiiksi tiedossa, niin kaikki tuntui tosi helpolta”, Hämäläinen muistelee.

“Taksi Partners ansaitsee kiitoksia siitä, että palvelu on ainutlaatuinen. Matkat menevät suoraan laskutukseen ja hinnat ovat tiedossa – on todella hienoa että tällainen palvelu on olemassa. Laskutkin tulevat kootusti sähköisesti perille, niin homma toimii oikein hyvin. Palvelu sujuu juuri niin, kuin sen pitääkin sujua. Asiointi on helppoa, matkan yhteydessä ei tarvitse maksaa, palvelu on nopeaa ja kuljettaja tietää mistä haetaan ja minne mennään ja kuitit pysyvät tallessa”, Hämäläinen kiteyttää.