Taksi Partnersin toiminnan peruspilarit ovat hyvät yhteistyökumppanit, joiden avulla voimme tarjota yrityksille luotettavat, saavutettavat, turvalliset ja asiakastarvetta vastaavat valtakunnalliset kuljetuspalvelut. Valitsimme kumppaneiksemme kotimaiset korkean luokan taksiyhtiöt ja sitouduimme kaikki yhteisiin standardeihin. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat tasalaatuisen korkeaa palvelua autoilun ammattilaisilta Suomen joka kolkassa.

Saadaksemme ideamme lentoon ja menestyäksemme valitsemallamme polulla varmistimme että myös toimintaamme ohjaa ihmiset, joilla on alasta vankka kokemus ja raudanluja ymmärrys. Yksi heistä on hallituksemme puheenjohtajana toimiva Timo Martiskainen. Martiskaiselle taksimaailma on hyvinkin tuttu. ”Isäni aloitti taksiliikenteen harjoittamisen jo vuonna 1949. Minä sain ammattiajoluvan vuonna 1977 ja se on voimassa edelleen. Haluan olla kehittämässä toimivia ja luotettavia taksimarkkinoita Suomessa. Ammattikunnan pitkä historia on kunnioitettava ja kehittämällä vahvuuksia pääsemme varmasti takaisin siihen luotettavaan asemaan joka meillä vielä reilu vuosi sitten oli,” hän kertoo.

Taksialan nykytilaa Martiskainen pitää harmillisena, koska taksiuudistus on epäonnistunut hänenkin mielestään useilta osin. Uudistus on mahdollistanut harmaan talouden taksimarkkinat, joka taas on tuonut epävarmuutta ja luottamuspulaa taksin käyttäjille. ”Näin vinoutuneen tilanteen korjaaminen vaatii aikaa”, hän jatkaa ja toteaa että kuluttajan kannattaa tätä nykyä tilata taksi aina luottamansa yhtiön tilausapplikaatiota käyttäen. Mikäli taksi otetaan lennosta, kannattaa tarkistaa ainakin se että autossa on taksamittari ja katolla on yhtiön tunnuksin merkitty valokupu. ”Yrityspuolellahan tilanne on nyt helpompi, koska siellä on mahdollista tehdä henkilökunnan ja vieraiden käyttöön valtakunnallinen yrityssopimus luotettavan ja kustannustehokkaan kumppanin kanssa. Suosittelen Taksi Partnersia lämpimästi”.

Nämä 14 yhtiötä varmistavat palvelumme laadun

Timo Martiskainen on Taksi Partners Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja taksialan ammattilainen jo vuodesta 1977.