fbpx

Taksi

Taksi on kätevä ja nopea väline paikasta toiseen liikkumiseen. Taksi Partnes tarjoaa yrityksille kuljetuspalvelut peräti 15 välitysyhtiömme kautta.

Bisnesmatkustaminen julkisissa liikennevälineillä tai omalla autolla saattaa olla haastavaa. Taksimatkustaminen on helppoa ja parhaimmillaan hyvinkin kustannustehokasta.

Kanssamme teet yrityksellesi sopimuksen, jonka avulla työntekijät matkustavat taksilla kustannustehokkaasti ja kätevästi. Tutustu kuljetuspalveluihimme ja ota meihin yhteyttä, niin selvitetään miten voisimme tehostaa juuri sinun yrityksesi työmatkamatkustamista.

Taksi tulee luoksesi kätevällä sovelluksella, eikä matkan aikana tarvita maksukortteja, jos teet sopimuksen kanssamme. Kaikki tulee digitaalisesti raportoituna yrityksesi kirjanpitoon ja huomaat nopeasti, kuinka paljon säästätte selvää rahaa, kun valitsette kumppainksenne Taksi Partnersin.

Palveluntuottajamme ovat kasvava joukko perinteisiä suomalaisia taksiyhtiöitä, joiden yhteinen verkosto on koko Suomen laajuinen. Meillä on käytössä noin 4000 taksia, jotka ajavat sinut turvallisesti ja nopeasti paikasta toiseen.

Valitse taksi – säästä selvää rahaa!

Taksimatkustus on kasvava bisnes ja liikenteen digitalisoitumisen myötä taksimatkustuksesta on tullut helppoa ja nopeaa. Sovellus määrittää sijaintisi ja pystyt reaaliaikaisesti seuraamaan taksin saapumista. Kaikki kuljettajamme ovat suomenkielisiä ja panostamme toiminnassamme vahvasti palvelun laadunvalvontaan.  Sopimuksen kanssamme voivat tehdä kaiken kokoiset yritykset. Matkaraporteista pystyt seuraamaan kustannuksia ja huomaat, miten edulliseksi taksimatkustaminen kauttamme tulee. Saat käyttöösi edulliset sopimushinnat ja tuet samalla suomalaista yrittäjyyttä parhaimmillaan.

Meillä on perinteisten taksipalveluiden lisäksi myös tarjolla Meet & Greet -palvelut ja premium-ajot. Tutustu premium-kuljettajan elämään lukemalla artikkeli ja ole meihin yhteydessä, jos kaipaat perinteisten taksipalveluiden sijaan jotakin muuta. Tarjoamme yrityksellesi kaikenlaiset kuljetukset paikasta toiseen. Meille on kunnia-asia järjestää yritysmatkustuksenne tehokkaaksi, helpoksi ja ketteräksi. Ota meihin yhteyttä, niin palataan asiaan ja katsotaan, miten voimme auttaa juuri sinua!
 

Siistit taksit.

Ystävälliset suomenkieliset kuljettajat.

Turvallinen asiointi.

Ketterä logistiikka.

Valtakunnallisuus.

Jakamisen arvoisia tarinoita. Katsotaan yhdessä eteenpäin.