Takseja on käytetty pikakuljetuksissa, kuten vaikkapa varaosien tai asiakirjojen kriittisissä toimituksissa jo pitkän aikaa. Tarve palvelulle on olemassa, ja aina silloin tällöin taksien avulla lähetetään pieniä lähetyksiä paikasta toiseen nopealla toimitusajalla. Taksia käytettäessä hyöty on suurempi, kuin perinteisiä kuriiripalveluita käyttämällä. Tähän asti toiminta on ollut melko paikallista, vaikka on olemassa suuri määrä yrityksiä, joiden pitää toimittaa pikatoimituksia valtakunnallisesti, ympäri Suomen. Meillä on tähän ratkaisu!

 

Olemme lanseeranneet uuden palvelun, jonka avulla toimitat niin asiakirjat, varaosat kuin muutkin paketit paikan päälle pikavauhtia 24 / 7 / 365.

Erään ison asiakkaamme sopimuksen myötä ilmeni tarve nopeille valtakunnallisille pikatoimituksille. Lähes 4000 taksin verkostomme myötä, pyyntö tämänkaltaisista kuriiripalveluista kuulosti mahtavalta. Nyt lanseeraamamme palvelu on ainutlaatuinen ja eroaa muista kuriiripalveluista siten, että pystymme vastaamaan tarpeeseen heti. Kuriiripalvelumme on akuutteihin pientavarakuljetuksiin erittäin pätevä ja kustannustehokas vaihtoehto ja erotumme muista toimijoista myös nopeudellamme. Palvelussamme on huomioitu myös tavarakuljetuksiin liittyvät vakuutukset, toisin kuin takseissa yleensä.

 

Olemme iloisia, että ensimmäiset asiakkaat ovat jo löytäneet palvelun.

Tämän blogijutun myötä toivomme, että kohtaamme myös täysin uusia palvelunkäyttäjiä.

Tilaukset tehdään vielä toistaiseksi soittamalla tilauskeskukseemme, mutta pian palvelu on saatavilla myös applikaatiossamme. Käyttäjä saa kuljetuksen hinnan tietoonsa välittömästi. Palvelu on ketterä ja joustava. Kyydityksiä hoitavat taksinvälitysyhtiöt ovat alansa arvostettuja, vastuullisia ja tunnettuja toimijoita.

 

Ulottuvillasi on nyt valtakunnallinen kaiken kattava kuriiripalvelu: yksi toimittaja, yksi lasku, yksi hinnasto ja yksi raportointi. Kaikki samasta paikasta!