Wolt on laajalti tunnettu kansainvälistynyt suomalainen yritys, jonka rakentaman sovelluksen avulla on uskomattoman helppoa löytää ja saada hyvää ruokaa kotiin tai toimistoon. Yritys toimii 23 maassa ja yli 100 kaupungissa, ja se tarjoilee ruokaa yli 20 000 ravintolasta yli 45 000 kuriiripartnerin kanssa. Yritys on perustettu vuonna 2014, ja se työllistää yli 1500 ihmistä.

Woltin logo

Olemme iloisia, että Wolt tilaa taksikyydit meidän kauttamme. Woltin toimisto- ja HR-koordinaattori Fanni Greijula kertoi meille asiakaskokemuksistaan:

“Palvelu on käytössä meidän Suomen tiimillä. On hienoa, että laskutus toimii keskitetysti, koska se on kirjanpidollisesti paljon helpompaa. Hallinnon vuoksi on tosi hyvä juttu, että palvelu on saatu käyttöön. Tämänkokoisessa yrityksessä yritämme totta kai karsia kaikenlaisia yksittäisiä maksutapoja. Jos kaikilla olisi omat luottokortit, niin se olisi hallinnollisesti turhan hankala asia toteuttaa – paperi- ja kuittisota olisi melkoinen. Taksi Partnersin palvelu vastaa tarpeeseemme yksinkertaisemmasta toimintatavasta.”

 

Lue myös Luova Solutionin kokemukset Taksi Partnersista.