fbpx

Yrityksille

Kuljetuspalvelu yrityksille ketterästi ja luotettavasti

Taksi Partners on valtakunnallinen taksiyhtiö, joka tarjoaa ​kaikenkokoisille yrityksille ja julkiselle sektorille turvalliset ja vastuullisesti tuotetut liikkumis- ja kuljetuspalvelut, laadukkaan palvelun, sekä nopean ​ja luotettavan saatavuuden takuulla.​ Kuljetuspalvelu yrityksille – niin pienille kuin suurille toimijoille. Palvelu tapahtuu kustannustehokkaasti ja valtakunnallisesti! Palveluvalikoimaamme kuuluu myös 24 / 7 / 365  saatavilla oleva kuriiripalvelu.

Kaikki kuljettajamme pystyvät tarjoamaan palvelua suomeksi ja palveluiden laatua valvotaan. Meiltä saat perinteiset taksikyydit kuin myös premium-tason kuljetukset. Palvelumme toimii sovelluksen sekä taksinvälityskeskuksen kautta – voit itse päättää mikä on mukavin tapa tilata kuljetus. Sovelluksena toimii Lähitaksin Taksini-sovellus, johon räätälöidään käyttöösi business-tila, joka toimii samalla periaatteella kuin applikaation kuluttaja-asiakkaille suunnattu puoli.

​Meitä liikuttaa mitä sinulle kuuluu. Siksi tarjoamme sinulle parempaa.

 

YKSI KUMPPANI​

Liikut joka puolella Suomea, samoilla sopimushinnoilla.

LÄHES 4000 AUTOA JA AMMATTIMAISTA KULJETTAJAA​

Pidämme kiinni palveluidemme laadusta ja ketteryydestä. Laadukas ja kustannustehokas kuljetuspalvelu yrityksille mihin kellonaikaan vaan ja missä vaan. Palvelu toteutetaan suomen kielellä ja suurella ammattitaidolla.

KESKITETTY TAKSIVÄLITYSKESKUS JA SOVELLUS​

Tilaa taksi sovelluksella tai halutessasi taksinvälityskeskuksen kautta. Sinä päätät!

JOUSTAVAT YKSILÖLLISET PALVELURATKAISUT​ 

Sinulle räätälöidysti ja luotettavasti. Palvelu sopii yrityksille koosta riippumatta.

 

  • Toimitusvarmuus​
  • Turvallisuus​
  • Asiakaspalvelu ja toiminnan kehitys​
  • Sopimushinnat​
  • Peruslasku​
  • Poikkeamalasku​
  • Luottokorttimaksu​
  • Raportointi asiakkaan tarpeiden mukaan​
  • Kalusto ja kuljettaja

 

Tehokkuushyötyjä ajantasaisella ​tiedolla ja seurannalla​.

Asiakas näkee Taksi Partners -palvelun näkymän kautta tietoa kyydeistä, maksuista, maksuhistoriasta ja käyttäjistä. Näkymästä asiakas voi havainnoida ja analysoida yrityksensä toimintaa, jolloin saavutetaan tehokkuushyötyjä ajantasaisella tiedolla ja yrityksen toiminnasta tulee myös aiempaa läpinäkyvämpää ja lähes reaaliaikaisesti seurattavaa. Myös päätöksenteko on helpompaa, kun kaikki yrityksen data taksimatkoista sijaitsee samassa paikassa. ​Analytiikkaratkaisun Taksi Partnersille tuottaa tiedolla johtamisen edelläkävijänä tunnettu eCraft.

Kuljetuspalvelu yrityksille – helposti, luotettavasti ja ketterästi. Ota yhteyttä!