fbpx

Yritys

Tarinamme

Palveluntuottajamme ovat kasvava joukko perinteisiä suomalaisia taksiyhtiöitä, joiden yhteinen verkosto ulottuu Uudeltamaalta Lappiin ja länsirannikolta itärajalle. Kattavalla 15 taksivälitysyhtiön ja noin 3700 taksin verkostolla olemme paras kumppani valtakunnallisiin kuljetussopimuksiin. Alihankkijoilleen, tuhansille yksittäisille taksiyrittäjille, Taksi Partners toimii jatkossa myös keskitettynä hankintaorganisaationa ammatista koituviin erityistarpeisiin.

Historiamme

Liikennepalvelulaki astui Suomessa voimaan 2018. Ennen kovinkin vahvasti säännelty taksiliikennetoimiala avattiin kilpailulle. Valmistautuminen muutokseen sai lukuisat Suomen perinteiset taksiyhtiöt miettimään tulevaa asemaansa markkinoilla. Kolme Suomen johtavaa taksiyhtiöitä alkoivat etsiä uusia tuotteita, palvelumuotoja ja luovia ratkaisuja laajentaa markkinoitaan, ja samalla alentamaan taksiyrittäjien ammatista koituvia kustannuksia. Nämä ovat nyt Taksi Partnersin strategisia tavoitteita.

Taksi Partners Oy perustettiin heinäkuussa 2018. Koska visiomme palvelulupaus on valtakunnallinen, alihankkijoiksi valittiin taksiyhtiöitä ympäri Suomen. Tavoitteenamme on tarjota suomalaisten yritysten yksilöllisiin tarpeisiin räätälöitävät laadukkaat ja luotettavat kuljetuspalvelut, valtakunnallisesti. Tähän pyrimme sitouttamalla kotimaiset korkean luokan taksiyhtiöt yhteistyöhön ja yhteisiin standardeihin.

Visiomme ja missiomme

Haluamme tarjota vaivattomasti kaikki liikkumis-, kuljetus- ja logistiikkapalvelut, joita Suomessa toimivat yritykset tarvitsevat, niin omilla paikkakunnilla kuin valtakunnallisesti. Valttimme on nopea ja luotettava saatavuus, ja palvelun korkea laatu kotimaan jokaisessa kolkassa. Palveluntuottajilleen Taksi Partners tarjoaa taloudellisia synergiaetuja toimialakohtaisten vakiokulujen hallitsemiseksi, sekä maan kattavan ammattilaisverkoston ja alaa tuntevan asiantuntijajärjestön.

Kerromme mielellämme lisää.